VORES VISION, MISSION OG VÆRDIER

Vi griber en opgave professionelt an fra start til slut og levere et resultat du er glad for fremover. 

Hvorfor vælge os?

Vi er rigtige fagmænd: Kvaliteten er altid i top, når du vælger os. Vi bruger kun faglærte glarmestre, som kan deres kram.

Hvorfor vælge os?

Vi er hurtigst: Vi ved, hvor vigtigt det er at få en ny rude hurtigt i, så du kan føle dig tryg igen.

Hvorfor vælge os?

Hos os får du ikke en slem overraskelse, når regningen kommer.

forside felt

Solfilm

Vi udfører opgaver med solfilm i Odder, Århus og Skanderborg.

solfilmMange har problemer med varmen på deres kontorer eller deres huse. Man kan få nye ruder med solafskærmet glas til at løse problemet, men der er også mange der får sat solfilm på deres eksisterende vinduer.
Solfilmen kan monteres både udvendig og indvendig. På nye energiruder er der nogle slags film der kun kan sidde udvendigt, ellers kan ruden ikke komme af med varmen, og der vil ske en termisk sprængning. Så man skal huske og bruge den rigtige film til sit projekt.

Du kan være helt sikker på, at alt er som det skal være når du bruger en fagmand som os til at løse opgaven. Montering af solfilm er normalt ikke en opgave for en "gør det selv mand". Det kræver erfaring, men har du mod på det er du selvfølgelig velkommen til at købe solfilmen af os.

solfilmDer findes mange forskellelige folier, der har hver deres fordele og ulemper. Nogle lukker meget varme ude, men de er normalt også meget mørke eller spejlende, andre er lysere og lukker mindre varme ude.
Du er velkommen i vores butik i Århus til en snak om solfilm, hvor du kan se mange prøver på folie.

Vi glæder os til at hjælpe jer lidt af med varmen.