Døgnvagt

Vi har døgnvagt 365 dage om året, også i ferie og på helligdage. Kontakt os ved glasskade på tlf 70224849

Hvorfor vælge os?

Vi er rigtige fagmænd: Kvaliteten er altid i top, når du vælger os. Vi bruger kun faglærte glarmestre, som kan deres kram.

Hvorfor vælge os?

Vi er hurtigst: Vi ved, hvor vigtigt det er at få en ny rude hurtigt i, så du kan føle dig tryg igen.

Hvorfor vælge os?

Hos os får du ikke en slem overraskelse, når regningen kommer.

forside felt

Timepriser / betingelser samt Cookie- og privatlivspolitik

Timepriser for en glarmester 

Timeprisen er gældende inden for vores Glarmesters normale arbejdstider som er:Prisen for en glarmester er 485,- pr time excl moms. Vi fakturerer minimum for en time pr svend og derefter pr. påbegyndte halve time. Kørsel til og fra arbejdsstedet vil blive afregnet med normal timeløn. 

 

Alt det du ikke ser

I forbindelse med alle opgaver foregår der arbejde som du typisk ikke bemærker.

 

  • Vores glarmester tager imod opgaven samt opretter ny sag. .

  • Vores glarmester forbereder opgaven med bestilling af varer til opgaven samt evt afhentning af materialer 

  • Der skal ryddes op og vores glarmester kører med affald til genbrugsstationen.

 

Alt dette arbejde skal du som kunde betale for. Derfor vil en faktura for en Glarmester-opgave ofte indeholde tid der er brugt andre steder end på selve opgavestedet, samt eventuelle administrative gebyrer.

 

 

Mandag til Torsdag: 07:30 – 16:00

Fredag: 07:30 – 14:00

 

Parkering

Såfremt vores Glarmester skal betale for parkering i forbindelse med arbejdet fakturerer vi disse omkostninger. 

 

Du kan altså spare penge hvis du har adgang til gratis parkering vores glarmester kan bruge. I nogle ejendomme har de gæstekort eller andre muligheder der kan anvendes af besøgende glarmestrer og andre håndværkere.

 

Da vores arbejde med glas tit gør at vi kan have brug for at holde helt tæt op af

Opgavestedet vil der kunne komme ekstra gebyr på, hvis ikke vi har mulighed for offentlig parkering. 

 

Indhentning af tilladelser til parkering på offentlig vej med afspærring til følge , afregnes med normal timesats. 

 

Kørsel

Desværre er trafikken ikke altid med os. Når vi har flere kunder på en dag vil der uvægerligt være spildtid. Det er hverken til fordel for os eller vores kunder.

Vi fordeler transporttiden for vores glarmestersvende så rimeligt som muligt mellem opgaverne. Derfor vil en faktura for en mindre glarmester-opgave typisk indeholde tid der er brugt på kørsel.

Hvis en opgave strækker sig over en hel arbejdsdag, er der ikke kørsel, da vi møder og afslutter dagen på opgavestedet.

 

Materialer

Vores glarmester medbringer materialer og værktøj til løsning af de fleste mindre standardopgaver. Vi kan imidlertid ikke garantere at vi kan trylle alt frem.

Husk derfor at jo bedre du informerer os om opgaven vores glarmester skal løse, jo bedre er vores glarmester forberedt når han træder ind ad døren, hvilket typisk giver sig udslag i en lavere pris for dig.

 

Tillæg for overtid

Prisen for en glarmester uden for normal arbejdstid er 970,- per time x moms. Vi fakturerer minimum for en time og derefter pr påbegyndte halve time.

 

Timeprisen er gældende uden for vores glarmesters normale arbejdstider som er:

 

Mandag til Torsdag: 07.30-16.00

Fredag: 07:30 – 14:00

 

Vi udfører kun arbejde på overtid efter forudgående aftale med dig.

 

vagtudkald / døgnudkald.

Hvis du har akut brug for en glarmester eksempelvis i weekenden eller om natten står vi gerne til din rådighed..

 

Prisen for et vagtudkald uden for normal arbejdstid er 3135,00kr x moms  Heri er kørsel og opstart samt de første 2 time inkluderet. Efter de to timer er prisen som ved overtid. Se ovenfor.

 

Er du en vores faste kunder, sender vi en faktura som normalt. Kender vi dig ikke i forvejen skal du være forberedt på at have kontant betaling klar. Som minimum skal prisen for vagtudkaldet betales, og muligvis mere hvis omstændighederne taler for det.

 

Som udgangspunkt bruges vagtudkald til at løse akutte problemer, ofte midlertidigt, med henblik på en permanent løsning inden for normal arbejdstid de kommende dage.

 

Betalingsbetingelser:

Hvis ikke der er aftalt andet, er vores betalings betingelser 8 dage Overholdes betalingsbetingelser ikke, ser vi os ret til at påføre renter, rykkergebyrer samt administration og inkassoomkostninger. Er andet på forhånd ikke aftalt, ser vi os ret til betaling for tidsforbrug vedr betalingspåmindelse og udkørsel for inddrivning af gæld m.v.

 

Den fremsendte faktura betragtes for værende godkendt, hvis og så frem reklamation ikke er foretaget skriftligt, inden for en periode på 8 dage efter faktura dato. Indsigelser efter denne dato, behandles ikke.

 

Rådgivning omkring tilbud: Der afgives gratis og uforpligtende udregning af tilbud på opgaver, men skal vi ud og projektere/komme med forslag eller have en håndværker på adressen for at undersøge nogle forhold, afregnes der efter timeløn

 

Ejendomsforbehold:

Sælger forbeholder sig ejendomsretten til det solgte, indtil hele købesummen med tillæg af påløbne omkostninger og renter er betalt. Reklamationer over faktura skal ske skriftligt og kan kun behandles, senest otte dage fra faktura dato.

 

Tilbudsgivning Koster er tilbud noget? Nej, et tilbud er gratis og uforpligtende. Et tilbud kan være at man som har f.eks. har fremsendte nogle tegninger, eller en projekt skitse og ønsker et tilbud på dette. Det kan også være på baggrund af en detaljeret projekt beskrivelse som beskriver opgaven. Det kan være telefoniske prisoverslag eller overslag pr. email. Hvornår koster det så noget? I de tilfælde hvor opgaven kræver f.eks. en forundersøgelse, rådgivning, projekt forslag, undersøgelser eller andre ting som kræver tilkørsel, frakørsel samt en montør på stedet. Dette gøres af flere forskellige årsager, herunder at kunne rådgive bedst muligt, for at undgå at denne rådgivning f.eks. misbruges til opgaver hvor man allerede fra start af ved at man vil sætte ”sin gode ven” til at lave opgaven alligevel, kunder som anvender urimelige mange tilbud og andet i den retning. Dette ønsker vi naturligvis ikke vores andre kunder skal betale for.

 

Indramning :

Vedr Antikke uerstattelige billeder eller andre genstande med en værdi over 1000kr

Bedes dette oplysses ved indlevering, da det er på eget ansvar ved uheld på disse,

Vores forsikring dækker ikke kunders billeder eller kunst det skal egen forsikring dække

 

opklæbning af billeder og plakater er på eget ansvar

 

Ejeroplysninger

Aarhus-glarmesteri.dk ejes af:

Aarhus Glarmesteri A/S
Holmstrupgårdsvej 248 b
8210 Aarhus V 
70224849
glas@aarhus-glarmesteri.dk

Aarhus-glarmesteri.dk, indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på aarhus-glarmesteri.dk sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Aarhus-glarmesteri.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

- Ved brug af såkaldte cookies
- Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part.

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Hvis du ikke vil tillade cookies

Hvis du ikke vil tillade brugen af cookies på din computer, kan du ændre indstillingerne i din browser, så den husker det fremover. Du kan også slette cookies, der allerede er lagret. Sådan sletter eller blokerer du cookies (information fra minecookies.org)

Benytter du en browser, som ikke er på listen fra minecookies.org ovenfor, skal du finde vejledningen i den pågældende browsers hjælpe-sektion.

Hvad cookies bruges til på vores website

Vi bruger cookies til at give brugerne den bedste oplevelse af vores sites, bl.a. til at fastlægge, hvordan vores site bruges. På den måde får vi mulighed for at tilpasse indhold og navigation, så det passer med brugernes besøgsmønstre.

Optimering af visning

På aarhus-glarmesteri.dk lægger vi cookies, hvis formål er at give brugeren den bedste oplevelse af sitet.

Hvert eneste besøg på aarhus-glarmesteri.dk registreres ved hjælp af cookies. Hver gang du - eller mere præcist din computer, tablet eller mobiltelefon - besøger aarhus-glarmesteri.dk, fortæller cookien os om dit besøg:

- hvor lang tid du besøger hjemmesiden
- hvilke områder og hvor mange sider du læser
- om din computer eller mobil har besøgt os tidligere
- hvilken browser og styresystem du bruger

Denne information er anonym og opsamles sammen med informationerne fra alle de andre brugere, således at vi får en statistisk oversigt over brugen af aarhus-glarmesteri.dk

Vi bruger Google Analytics til dette formål.

Google indsamler personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Brug af personoplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. Her indsamles typisk oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer. Ingen persondata videregives eller sælger ingen persondatas til tredjepart.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Aarhus Glarmesteri A/S, skal du rette henvendelse hos Aarhus Glarmesteri A/S. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.

Dato: 01.06.2018